Om os

PROFIL

Kapitex Scandinavien blev etableret i 1999

Kapitex har specialiseret sig i engangsartikler og hjælpemidler til laryngectomerede, tracheostomerede og dysfagi patienter og personer med svag stemme..

Hos os har vi en vision om et firma, hvor viden, kvalitet, forståelse og god service er nøgleværdier. Det handler om at skabe værdi.

Vi er et visionært og dynamisk firma, der tænker og handler på nye og utraditionelle måder, hvor vi har viljen og evnen til at gøre en forskel til gavn for vore kunder.

Vi bestræber os på at yde en aktiv og gennemarbejdet indsats, så vore kunder kan være sikre på at få de bedste resultater.

Vi har kort sagt en vision om at et firma med dig i midten, hvor du får den bedst mulige behandling og løsning på netop dine problemer. Med vores bredde og kompetente linje af eksperter, der konstant udbygger deres viden og erfaring, for at være til større hjælp for dig, synes vi at vi er tæt på at nå vores mål. Vores kunders interesse er vore fokus.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

VI TILBYDER

Stor erfaring og giver vejledning baseret på denne.

Leverer produkter af høj kvalitet, fra dag til dag, hvis muligt.

KONTAKT

Hos os har vi en vision om et firma, hvor viden, kvalitet, forståelse og god service er nøgleværdier.

Kontakt os for at høre mere og hvad vi kan gøre for dig.

Information

Kapitex Scandinavien,
Dana Management
v/Claus Jeppesen
Trekanten 7 4600 Køge CVR. nr.: 20928905 Tlf. nr.: 56 76 31 04
Mobil nr.: 40 29 28 71

E-mail: kapitex.dk@mail.dk
Fax: 56 76 31 05

 

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.